Af: Jesper Glyrskov & Lars Ranek
Ingredienser:
100 g rød peberfrugt
1 lille, rød chili
20 g forårsløg
1 æg
10 g mel
1 dl minimælk
salt & peber
10 g fedtstof til stegning
60 g parmaskinke
25 g yoghurt, drænet
purløg
peberfrugt til pynt
- Hak peberfrugt, chili og forårsløg helt fint.
- Kom æg, mel og mælk i en skål og pisk det godt sammen. Kom grønsagerne i blandingen og krydr med salt og peber.
- Varm en lille pande op med fedtstoffet. Steg dejen i klatter, til de er gyldne og gennemstegte.
- Spred parmaskinke ud på et stykke bagepapir, der ligger på bagepladen. Steg den i en varm ovn ved 225 grader, til den er gylden og helt sprød.
- Kom en klat yoghurt på pandekagerne og læg den sprøde parmaskinke over. Pynt med purløg og peberfrugt og server.
Find flere kalorielette opskrifter i én af
Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger
Kalorier 438 kcal
Protein 32 g 29 %
Kulhydrat 23 g 21 %
Fedt 25 g 50 %
Kostfibre 3 g
Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 05. DEC. 2014
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]