Fransk tærte

Fransk tærte

Den populære klassiker kaldes også “Quiche Lorraine” og er nem at tilberede i en slankende udgave.

Ingredienser

Bund:
30 g mel
30 g mayonnaise (kalorielet)
salt og peber
Fyld:
1 æg
20 g røget skinke (små tern)
40 g revet ost (maks. 20+)
50 g DDV-yoghurt (7%)
salt og peber
lidt muskatnød (revet)

  1. Bland mel og mayonnaise sammen i en lille skål og tilsæt lidt salt og peber. Spred dejen ud i en lille tærteform og bag den ved 200 grader i 15–20 min., til den er sprød.
  2. Rør alle ingredienserne til fyldet sammen i en skål. Krydr med salt, peber og muskatnød og kom fyldet oven på den forbagte tærtebund.
  3. Bag tærten færdig ved 200 grader i 10-15 min., til fyldet føles fast.
  4. Servér tærten med en tomatsalat med rå, hakkede løg og balsamicoeddike.

Find flere kalorielette opskrifter i Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger

Kalorier 499 kcal
Protein 30 g 24%
Kulhydrat 27 g 22%
Fedt 30 g 54%
Kostfibre 1 g

Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 25. OKT. 2013

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*