Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
2 middelstore blommer
3 tsk blommemarmelade (sukkerfri)
lidt kanel
lidt vaniljekorn
lidt citronsaft
multisød
100 g DDV-yoghurt (7%)
- Del blommerne i to, fjern stenene og anret de halve blommer i et ovnfast tærtefad.
- Bland marmelade, kanel, vaniljekorn, citronsaft og multisød sammen og fordél det oven på blommerne.
- Sæt herefter fadet i ovnen ved 200 grader og bag dem i ca. 10 min.
- Servér desserten lun med kold yoghurt ovenpå.
Kalorier 170 kcal
Protein 8 g 18%
Kulhydrat 18 g 44%
Fedt 7 g 38%
Kostfibre 2 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Opskriften er udgivet på hjemmet.dk – 23. AUG. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]