Ingredienser
250 g rabarber (mindre stykker)
saft af 2 citroner
2 dl vand
3 skiver frisk ingefær
Multisød
-
- Kom rabarberne i en gryde med citronsaft, vand og ingefær. Læg låg på gryden og kog rabarberne helt ud. Si saften og smag den til med Multisød.
- Kom nu ½ l rabarbersaft i en skål og sæt den i fryseren.
- i saften med en gaffel, mens den fryser til, så der dannes iskrystaller.
- Skrab isen ud i et dessertglas og server straks.
Kalorier 118 kcal
Protein 3 g (9%)
Kulhydrat 29 g (85%)
Fedt 1 g (6%)
Kostfibre 0 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Udgivet på hjemmet.dk -10. MAJ. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]