Af: Vægtkonsulenterne
Lækre Storebededags-boller med creme.
Dej:
¼ dl minimælk
15 g gær
30 g let mayonnaise
1 æggeblomme
35 g mel
10 g skummetmælkspulver
1 tsk. Åblomst Multisød
Creme:
1 æggehvide
1 dl minimælk
2 tsk. Oetker cremepulver
½ tsk. Åblomst Multisød
½ tsk. vaniljekorn
Glasur:
5 g usødet kakao
5 g skummetmælkspulver,
5 g Åblomst Multisød
lidt vand
- Lun minimælken og opløs gæren heri.
- Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt sammen.
- Form den til to boller og lav en fordybning i midten til fyldet.
- Pisk æggehviden sammen med minimælk, cremepulver, sødemiddel og vaniljekorn.
- Varm det op i en lille gryde og pisk, til det begynder at tykne.
- Kom så meget creme i hullet, som der kan være, og bag bollerne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter.
- Rør kakao, skummetmælkspulver og sødemiddel sammen. Kom lidt vand i, til det har den rette glasurkonsistens.
- Afkøl bollerne og fordel glasuren rundt om cremen på dejen. Kom hindbær- eller jordbærmarmelade i bollerne sammen med cremen.
595 Kcal
Udgivet af hendesverden.dk – 24. apr. 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]