Storebededagsboller

Af: Vægtkonsulenterne

Storebededags-boller

Lækre Storebededags-boller med creme.

Dej:
¼ dl minimælk
15 g gær
30 g let mayonnaise
1 æggeblomme
35 g mel
10 g skummetmælkspulver
1 tsk. Åblomst Multisød
Creme:
1 æggehvide
1 dl minimælk
2 tsk. Oetker cremepulver
½ tsk. Åblomst Multisød
½ tsk. vaniljekorn
Glasur:
5 g usødet kakao
5 g skummetmælkspulver,
5 g Åblomst Multisød
lidt vand

 

  1. Lun minimælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne til dejen og ælt sammen.
  3. Form den til to boller og lav en fordybning i midten til fyldet.
  4. Pisk æggehviden sammen med minimælk, cremepulver, sødemiddel og vaniljekorn.
  5. Varm det op i en lille gryde og pisk, til det begynder at tykne.
  6. Kom så meget creme i hullet, som der kan være, og bag bollerne i en varm ovn ved 200° i ca. 15 minutter.
  7. Rør kakao, skummetmælkspulver og sødemiddel sammen. Kom lidt vand i, til det har den rette glasurkonsistens.
  8. Afkøl bollerne og fordel glasuren rundt om cremen på dejen. Kom hindbær- eller jordbærmarmelade i bollerne sammen med cremen.

595 Kcal

Udgivet af hendesverden.dk – 24. apr. 2013

print

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*