Svensk pølseret

Af: Vægtkonsulenterne

Svensk pølseret, kalorielet, DDV

Ingredienser:

100 g løg i tern
1 tsk DDV plante 70 (til stegning)
125 g wienerpølser i skiver
100 g kartoffel i grove tern
1 då hakkede tomater
60 g DDV yoghurt 7%
Salt
Peber
Purløg

  • Svits løg i et par minutter til det er blødt, ikke brunet
  • Tilsæt pølser og steg i ca. 3 min.
  • Hakkede tomater og kartofler tilsættes retten
  • Lad retten simre til kartoflerne er møre (10-15 min.)
  • Rør yoghurt i retten og smag til med salt og peber
  • Server med klippet purløg

Opskriften er fundet på nettet. Tror det er den originale – billedet er i hvert fald. Passer til DDV’s kostprogram

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*