Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
Grønsagsbearnaise:
50 g løg eller porrer (tern)
50 g gulerødder (tern)
50 g knoldselleri (tern)
ca. 2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
15 g mayonnaise
1 spsk bearnaiseessens
1 tsk estragon (frisk eller tørret)
salt
peber
170 g engelsk bøf
1-2 tsk DDV plante 70 (til stegning)
100 g løg (fintsnittede)
lidt salt
50 g broccoli (dampet)
- Kog de ternede grønsager møre i bouillon i ca. 15 min.
- Hæld grønsagerne sammen med væden i en blender og blend med mayonnaise, bearnaiseessens og estragon. Smag til med salt og peber.
- Krydr bøffen med salt og peber og steg den på en varm pande i ca. 3 min. på hver side. Tag bøffen af panden, læg sølvpapir over og hold den varm.
- Læg løgene på panden i det fedtstof, der er tilbage fra stegning af bøffen. Kom lidt salt på løgene og steg dem bløde ved middelvarme.
- Anret bøffen med løgene og broccolien og server grønsagsbearnaisen til.
Kalorier 500 kcal
Protein 45 g (35 %
Kulhydrat 27 g (21 %
Fedt 25 g (44 %
Kostfibre 10 g
Opskrift fra hjemmet.dk – 20. dec. 2013
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]