Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser:
2 dl vand
1 citronskive, øko
salt & peber
120 g torskefilet
100 g grønne asparges
100 g sugarsnaps
100 g skyr
5 g mayonnaise
1 spsk. peberrod
1 tsk. chiafrø
citronsaft
25 g salatblade
30 g rejer
citronbåde, øko
1 fiberknækbrød
- Kom vand, citronskive og lidt salt i en kasserolle. Bring det i kog og damp torskefileten nogle få minutter, til den er mælkehvid og mør. Afkøl den.
- Kog asparges og sugarsnaps i 12 min. De skal stadig være sprøde. Afkøl grønsagerne.
- Rør skyr, mayonnaise, peberrod og chiafrø sammen til en dressing. Smag til med citronsaft, salt og peber.
- Pluk torsken i store stykker og vend dem i dressingen. Anret salaten med grønsager og torsk og pynt med rejer og citronbåde. Server brødet som tilbehør.
Kalorier 343 kca
Protein 50 g 57
Kulhydrat 18 g 23
Fedt 8 g 20
Kostfibre 5 g
Sakset fra hjemmet.dk -12. dec. 2014
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]