Kalorielet tomatsuppe

Af: Vægtkonsulenterne

Kalorielet tomatsuppe

Ingredienser:

1 dåse hakkede tomater, gerne økologiske
½ bouillonterning
50 g peberfrugt
25 g løg
1 tsk. oregano
salt, peber
25 g yoghurt, drænet

  1. Hæld de hakkede tomater i en lille gryde sammen med den halve bouillonterning, og bring det i kog.
  2. Hak peberfrugt og løg, og lad det koge med.
  3. Tilsæt krydderierne og kog suppen i 5-10 min., til grønsagerne er møre.
  4. Blend den færdige suppe, til den er cremet og har en ensartet konsistens.
  5. Hæld suppen i en suppekop, rør yoghurt i, og server straks.

Sakset fra hjemmet.dk – 17. okt. 2014

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*