Skærising bagt i papir

Skærising bagt i papir

Skærising kan være en ret tynd fileteret fisk, som derfor egner sig godt til indpakning.

170 g skærisingfilet
175 g tomater
100 g squash
25 g forårsløg
frisk timian
salt & peber
citronsaft

’Hvidløgssmør’
15 g plantemargarine
1 fed presset hvidløg

Tilbehør
citronbåde

Tomater, squash og forårsløg skæres i skiver og lægges på et stykke bagepapir. Læg en kvist frisk timian over grønsagerne og drys med salt og peber. Skærisingfileterne krydres ligeledes med salt og peber, foldes sammen og lægges ovenpå grønsagerne. Dryp med lidt citronsaft. Fold pakken sammen om det hele og læg den i et fad. Bages herefter i en varm ovn ved 200° i ca 20-30 minutter. Plantemargarinen røres sammen med presset hvidløg.

Server den varme pakke direkte ved bordet med citronbåde. Lad ’hvidløgssmørret’ smelte henover fisk og grønsager.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk
Blogget fra DDV’s opskriftside.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*