Squash med ærter og urter

Squash med ærter og urter

  • 1 squash (ca. 200 g)
  • 150 g fine ærter
  • 50 g ricotta (maks. 45+)
  • 1 stor håndfuld blandede krydderurter, f.eks. dild, persille og estragon
  • salt
  • peber

Flæk squashen og grav indmaden ud. I en skål blandes ærter med ost og hakkede krydderurter. Krydr blandingen med salt og peber og kom den i squashen. Stil i et ildfast fad og bag ved 180°  i 45 minutter. Server retten varm med en god salat til.

Tip: Du kan pakke de fyldte squash ind i stanniol og lave dem på en grill. De kan gøres klar i god tid i forvejen.

Opskiften er fra bogen “Supersund Sommermad”

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*