- 150 g rødbeder
- 100 g gulerødder
- 15 g pistacienødder
- 15 g macadamianødder
- ½ avokado
- 1–2 tsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- salt & peber
- icebergsalatblade
- 8 store kapers med stilk
- 5 g tørristede sesamfrø
Riv rødbeder og gulerødder groft på et rivejern eller hak det i en minihakker. Blend det herefter sammen med nødderne, avokadoen og citronsaften. Smag blandingen til med dijonsennep, salt og peber.
Læg hele icebergsalatblade på en tallerken. Kom nogle skefulde af rødbedesalaten på hvert blad. Pynt med kapers og tørristede sesamfrø.
TIPS Server rødbedesalaten sammen med 120 g stegt eller grillet lammemørbrad.
Opskriften er fra bogen Slank med Rawfood
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]