Du kan også bruge filet fra lyssej, torsk, ising, rødspætte eller rødtunge – alt efter, hvad sæsonen byder på.
150 g friske fiskefileter
Panering:
5 g rasp
5 g mel
lidt fint salt
2 tsk DDV plante 70 til stegning
Chilidressing:
50 g DDV yoghurt
10 g sød eller stærk chilisauce
salt
20 g rejer
fintklippet purløg
30 g ristet brød
Bland rasp, mel og salt sammen i en flad tallerken, på et stykke stanniol eller på madpapir.
Vend fiskefileterne rundt i blandingen, så paneringen sidder godt fast.
Varm fedtstoffet op på en pande og steg fiskefileterne gyldne og sprøde på begge sider.
Bland yoghurt og chilisauce sammen i en lille skål og smag til med lidt salt.
Server fiskefileten med chilidressingen og rejer og purløg ovenpå. Spis brødet til.
Opskriften stammer fra ‘Sundt & let i hverdagen’
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]