Sennepssild med rødbeder

Sennepssild med rødbeder

Du kan udskifte sennep med peberrod og lave peberrodssild.

1 spsk sennepskorn

Dressing
  • 25 g DDV yoghurt
  • 15 g mayonnaise
  • 2 tsk stærk sennep
  • 1 bundt klippet dild
  • salt & peber

120 g hvide, marinerede sild

150 g små rødbeder

30 g groft rugbrød

Overhæld sennepskornene med kogende vand og lad dem stå og blive bløde i ca et kvarter. Kassér herefter vandet.

Lav en dressing af yoghurt, mayonnaise, sennep og de udblødte sennepskorn. Kom klippet dild i og smag til med salt og peber.

Tag sildene op af lagen og lad dem dryppe af. Skær silden i passende stykker og kom dem i dressingen.

Skrub rødbederne for jord og kog dem med skrællen på i ca 20 minutter. Overhæld dem med koldt vand og gnid skrællen af.

Server sennepssilden med de kogte rødbeder, der gerne må være lune – samt godt rugbrød til.

TIPS

Hvis du laver en større portion, så der er til flere dage, kan sennepssilden fint holde sig et par dage i køleskabet.

kalorier 597 kcal
protein 18 g (12 %)
kulhydrat 61 g (40 %)
fedt 33 g (48 %)
kostfibre 8 g

Afkrydsningsskema

MÆLK3 25 G
FEDT XXX
EKSTRA XX
FISK X
GRØNT 150 G
BRØD X

Opskriften er fra ‘Spis dig slank – Naturligvis’

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*