170 g svinemørbrad
6 stk soltørrede tomater
30 g daggammelt brød uden skorpe
2 spsk hakket persille
peber
1-2 tsk sennep
1 dl bouillon (1 dl vand + 1 tsk pulver)
Fennikel-appelsinsalat
1 appelsin
200 g fennikel
1 håndfuld rucolasalat
2 tsk citronolivenolie
salt & peber
Afpuds mørbraden for fedt og sener. Skær et stykke af, som vejer ca 170 gram. Pres et hul igennem kødet med skaftet af en træ grydeske. Kom soltørrede tomater, brød, persille og peber i en minihakker og hak det hele godt. Stop fyldet ind i mørbraden og læg den i et lille ovnfast fad. Smør oversiden med sennep, hæld bouillon i fadet og bag mørbraden i ovnen ved 200º i ca en halv timer, til kødet er gennemstegt.
Skær skrællen af appelsinen med en skarp kniv og skær appelsinen i skiver. Snit fennikel i tynde strimler. Vend appelsin, fennikel og rucolasalat sammen i en skål.
Fordel citronolie over og krydr med salt og peber.
Skær mørbraden i skiver og server dem med salaten.
Kalorier 299 kcal
Protein 23 g 31%
Kulhydrat 25 g 38%
Fedt 10 g 31%
Kostfibre 6 g