Torsk i fad

Torsk i fad

Ca. 100 g optøet torskefilet (85 g tilberedt)
salt
200 g porre
2 dl mælk
1 æg
1 spsk. mel
salt, peber og stødt muskat

Drys fisken med salt, og lad den trække  mindst et kvarter. Lad i mellemtiden de rensede  porreringe mørne i mikroovnen eller en  kasserolle med en anelse vand.
Pisk mælk, æg, mel og krydderier sammen. Læg porreringene i et ovnfast fad og den skyllede fisk ovenpå. Hæld væsken  over, og bag retten ved 200 gr. i ca. 20 min., eller til æggemassen er stivnet.

Hertil spises f.eks. brød, kartofler eller pasta.

Tips:

Optøet helbladet spinat kan bruges i stedet for porre.

print
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*