Er du glad for ost er her en dejlig frokost. Ostebollerne kan lægges sammen med andet tilbehør efter ønske – f.eks. laks, skinke, kylling eller andet.
75 g skæreost (20+)
30 g let mayonnaise
20 g mel
10 g DDV skummetmælkspulver
1 tsk bagepulver
1/2 tsk paprika
Fyld
1 tsk sennep
25 g emmentaler
tomatskiver
bredbladet persille
lucernespirer
Riv osten og bland den med mayonnaise, mel, skummetmælkspulver, bagepulver og paprika, så det bliver en dej.
Form to boller af dejen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bag bollerne i en varm ovn ved 200º i ca 20 minutter. Køl bollerne af.
Køl ostebollerne og smør sennep på. Læg bollerne sammen med emmentaler, tomatskiver. persilleblade og lucernespirer.
Opskriften er fra bogen Spis dig sund med æg, mælk & ost