Farseret squash

Prøv at farsere andre ting, der kan udhules, f.eks. auberginer, peberfrugter eller græskar.

1 middelstor squash
60 g hakket, magert skinkekød eller mørbrad
1 tsk mel
25 g minimælk
25 g revet løg
salt & peber

25 g fed ost (max 45+)

Sauce
25 g finthakket løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie
1⁄2 dåse hakkede tomater
salt & peber

30 g brød

Del squashen på langs, skrab indmaden ud. Drys den udhulede squash med salt og lad den trække i ca 10 minutter. Tør herefter salt og væde af med lidt køkkenrulle.

Rør fars af kød, mel, minimælk, løg og krydderier. Fyld farsen i squashene og dæk med ost. Bag de fyldte squash i ovnen ved 200° i ca 30 minutter.

Svits løg og hvidløg i olien og tilsæt dåsetomaterne med væde. Kog saucen i ca 5 minutter og smag til med salt og peber.

Server de bagte squash med tomatsaucen og 30 g godt brød til som en lækker frokostret.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*