125 g jordskokker
100 g frisk spinat
75 g champignon
salt & citronpeber
125 g DDV Yoghurt
2 spsk hakket dild
1/2 tsk olie til stegning
Skræl jordskokkerne eller skrub dem godt. Skær dem i grove stykker. Skyl spinaten godt. Rens champignonerne og skær dem i kvarte.
Varm olie op i en gryde og svits alle grønsagerne, til de er møre. Krydr med salt og citronpeber og vend yoghurt og dild rundt i grønsagsblandingen.
170 g hvillingfilet
citronsaft
salt & citronpeber
1/2 tsk olie til stegning
Pres citronsaft ud over fisken. Varm olie op på panden og steg fisken på begge sider, til den er gennemstegt. Krydr med salt og citronpeber.
Pynt
citronskiver
dild
NB
Anret grønsagerne i midten af en tallerken og læg fisken ovenpå. Pynt med citronskiver og klippet dild.
TIPS
Hvillingfileten kan byttes ud med søtungefilet, rødtungefilet eller lyssejfilet.
Opskriften er fra Spis dig slank 4