Små muffins med chorizopølse

Små¨muffins med chorizopølse

Der bliver syv, små velsmagende muffins ud af portionen.

• 30 g minitoast
• 15 g skummetmælkspulver
• ½ tsk bagepulver
• en knivspids groft salt
• 1 æg
• 50 g DDV yoghurt
• 2 tsk pesto
• 10 g oliven

• 10 g DDV plante 70 til
smøring af forme

• 40 g chorizopølse
• 1 tsk nigellafrø

• frissésalat

Knus minitoasten fint til rasp. Bland ’raspen’ med skummetmælkspulver, bagepulver og salt. Rør det sammen med æg, yoghurt og pesto. Hak oliven groft og vend dem i dejen.

Smør muffinsformene med fedtstoffet og fordel dejen i dem. Skær chorizopølsen i skiver og derefter i kvarte. Tryk et stykke pølse ned i hver muffin og kom nigellafrø ovenpå.

Bag dem herefter i en varm ovn ved 200° i ca 15 minutter, til de er gennembagte.

Ved serveringen anrettes de lune muffins med frissésalat.

TIPS Det er en god idé at bruge gode silikoneforme (0,5 dl) til denne opskrift.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*