Der bliver syv, små velsmagende muffins ud af portionen.
• 30 g minitoast
• 15 g skummetmælkspulver
• ½ tsk bagepulver
• en knivspids groft salt
• 1 æg
• 50 g DDV yoghurt
• 2 tsk pesto
• 10 g oliven
• 10 g DDV plante 70 til
smøring af forme
• 40 g chorizopølse
• 1 tsk nigellafrø
• frissésalat
Knus minitoasten fint til rasp. Bland ’raspen’ med skummetmælkspulver, bagepulver og salt. Rør det sammen med æg, yoghurt og pesto. Hak oliven groft og vend dem i dejen.
Smør muffinsformene med fedtstoffet og fordel dejen i dem. Skær chorizopølsen i skiver og derefter i kvarte. Tryk et stykke pølse ned i hver muffin og kom nigellafrø ovenpå.
Bag dem herefter i en varm ovn ved 200° i ca 15 minutter, til de er gennembagte.
Ved serveringen anrettes de lune muffins med frissésalat.
TIPS Det er en god idé at bruge gode silikoneforme (0,5 dl) til denne opskrift.