Laksetournedos med porre

Laksetournedos med porre

I stedet for porre til at rulle fisken ind i, kan der bruges spidskål, bladbede eller tangplader.

170 g laksefilet i tykke skiver
salt & peber
1 stor porre

Tilbehør
100 g porrer
100 g tomater
1 tsk olie til stegning
salt & peber

Pil bladene af porren og kom dem i kogende vand, til de lige er blevet bløde. Læg porrebladene fladt ud og læg laks på. Rul porrebladene rundt om fiskestykkerne og stil dem i et ovnfast fad.

Kom fadet i ovnen ved 200° i ca 10-15 minutter, til fisken er fast.

Skær porrer og tomater i mindre tern og sauter dem i olien. Krydr med salt og peber.

Server laksetournedosen med de sauterede grønsager.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*