Skaldyrssuppe

Skaldyrssuppe

Næsten alle typer af fisk og skaldyr kan kombineres i denne lækre suppe.

170 g rejer, hummerhaler, krabbekød og muslinger (fra dåse eller frosne)

50 g porre
1⁄2 l bouillon (1⁄2 l vand + 2 tsk pulver)
200 g hakkede tomater fra dåse

50 g ærter
salt & peber
estragon

Kom porre, bouillon og de hakkede tomater
i en gryde og kog det i ca 10 minutter.

Kom skaldyrene og ærterne i og varm det
godt igennem. Suppen skal kun have et
ganske kort opkog, ellers bliver skaldyrene
seje og kedelige.

Smag til med salt og peber og drys fint-klippet estragon på suppen.

Opskriften er fra Spis dig sund med fisk

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*