Man kan også undlade at blende suppen, hvis der skal være noget at tygge på.
170 g langefilet
50 g løg
100 g bladselleri
1 tsk plantemargarine til stegning
1 fed hvidløg
1 tsk hakket, frisk ingefær
1⁄4 tsk stødt koriander
1⁄4 tsk gurkemeje
1⁄4 tsk spidskommen
1 tsk karry
1 stk paprika
2 dl bouillon (2 dl vand + 2 tsk pulver)
63 g DDV yoghurt
salt & peber
Hak løget og snit bladsellerien. Varm fedtstoffet op i en gryde og svits grønsagerne i et par minutter. Hak hvidløg og ingefær helt fint og tilsæt det sammen med alle krydderierne. Kom vand og bouillon ved og lad suppen koge i 10 minutter, til grønsagerne er helt møre.
Blend suppen med yoghurt. Kom den blendede suppe tilbage i gryden og smag den til med salt og peber. Damp fisken mør i en anelse vand i et par minutter.
Kom suppen i en dyb tallerken og læg fisken i suppen. Pynt suppen med en stilk bladselleri eller anden krydderurt.
Opskriften er fra DDV’s opskriftsbog Spis dig sund med fisk.