Kinesisk leverret

Kinesisk leverret

Server retten med kogte ris til, og du har et dejligt, mættende middagsmåltid.

170 g kyllingelever
100 g løg
100 g grøn peberfrugt
1 tsk olie til stegning
1 spsk karry
2 spsk soya
1⁄2 dl bouillon (1⁄2 dl vand + 1⁄2 tsk pulver)
100 g friske bønnespirer
salt & peber

75 g kogte ris

Puds leveren af og del den lidt ud. Striml løg og peberfrugt.

Steg leveren på en pande i olien sammen med løg og peberfrugt. Tilsæt karry, soya og bouillon og lad retten simre med låg på i 5-10 minutter. Vend bønnespirer i til sidst og varm retten igennem. Smag til med salt og peber.

Server retten med kogte ris.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*