- 30 g let mayonnaise
- 30 g mel
- Et nip salt
- 1 tsk. olie til stegning
- 25 g finthakket løg
- 1 fed finthakket hvidløg
- 60 g hakket oksekød (tatar)
- 100 g frisk babyspinat
- Salt og peber
- 25 g revet ost (max 45 +)
Blandet salat
Lav en dej af mayonnaise og mel med lidt salt. Pres dejen ud i to små muffinsforme. Forbag dem ved 200° i ca. 10 min., til dejen er let gylden. Varm en pande op med olie og start med at stege løg og hvidløg et par min., til det har taget farve. Kom kødet ved og steg til det er delt helt ud. Kom spinatbladene ved og steg til de lige er faldet sammen. Krydr med salt og peber.
Fordel blandingen i de to forbagte bunde. Drys med revet ost og sæt dem tilbage i ovnen i yderligere et lille kvarter, til osten er smeltet og gylden.
Server med en salat til.
Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter. Udgivet i Familie Journal
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]