Kalv med tunsauce 3

Kalvekød med tunsauce 3

  • 130 g kold kalvefilet skåret i meget tynde skiver

Tunsauce

  • 40 g tun (i olie, dåse)
  • 30 g kalorielet mayonnaise
  • 10 g kapers
  • ca 5-10 g løg
  • 25 g DDV Yoghurt
  • salt & citronpeber

Pynt

  • kapers

Pres olien fra tunen. Blend herefter alle ingredienserne til saucen sammen. Smag til med salt og citronpeber.

Anret kalvekødet på en tallerken og hæld tunsaucen over. Pynt med kapers.

NB

Server som tilbehør kogte, kolde bønner og gulerødder med en balsamicoeddike over.

TIPS

Server letdampede grønne asparges sammen med grønsagerne.

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*