Kylling i tomat-sellerisovs

 Kylling i tomat-sellerisauce

  • 170 g kyllingebryst el. inderfilet
  • 150 g tomat
  • 150 g knoldselleri
  • ½ dl grønsagsbouillon
  • 1 fed hvidløg
  • Salt og peber
  • Karry
  • 25 g ærter
  • 75 g kogt fuldkornspasta el. brune ris

Hak tomaterne og riv knoldsellerien. Skær kyllingekødet i passende stykker og steg det i grønsagsbouillon sammen med hvidløg, salt peber og karry. Tilsæt hakkede tomater, selleri og ærter og lad retten simre i ca. 10 min.

Server pasta eller ris til.

Kilde: Tina Gammelby, Hundslund – udgivet i Familie Journal

 

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*