Æggesandwich

Æggesandwich

En rigtig klassiker, man aldrig bliver træt af.

2 hårdkogte æg
2 skiver toastbrød

Dressing
30 g let mayonnaise
30 g DDV yoghurt
2 tsk karry
karse
salt & peber

gulerødder
bladselleri
agurk

Rør en dressing af mayonnaise, yoghurt og karry. Vend masser af karse i dressingen og smag til med salt og peber og eventuelt lidt sødemiddel.

Hak de hårdkogte æg og vend dem i dressingen. Læg så meget af æggesalaten på, som der kanvære på et toastbrød og læg det andet brød over. Pres sandwichen sammen.

Brug resten af æggesalaten som dip med grønsagerne skåret i stave.

Opskriften er fra bogen Spis dig sund æg, mælk & ost

Beregninger til kostdagbog:

2 æg
3 fedt
½ mælk (3)
grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*