Vandbakkelser med rabarber

(10-12 stk.)

  • 75 g smør
  • 2 dl vand
  • 100 g mel
  • 1 knivspids salt
  • 2-3 æg

Bring smør og vand i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen, og pisk mel og salt i, til dejen slipper gryden. Lad dejen køle af. Pisk æggene sammen, og kom dem i dejen lidt ad gangen, dejen skal være lind, men så fast, at den holder formen.

Sæt den på en bageplade med 2 skeer. Sæt pladen nederst i en 225 grader varm ovn – det er vigtigt, at ovnen ikke åbnes de første 15-20 min., da den kolde luft får kagerne til at falde sammen.

Når kagerne efter 25-30 min. er gyldne og lette, er de færdige.
Flæk de kolde vandbakkelser med en skarp kniv og fyld dem med flødeskum og rabarberkompot.
Pynt med et drys flormelis.

print
[Total:2    Gennemsnit:3/5]
Dette indlæg blev udgivet i Bagning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *