Hvis du har en røremaskine vil jeg absolut anbefale opskriften Husets favoritboller. De skal ikke hæve før de er formet og ligger på pladen og der er forholdsvis meget gær i – men de bliver altid fine, luftige og lækre. 🙂
Af og til har jeg ladet dem hæve før formning også, men jeg synes ikke det gør nogen forskel. Held og lykke! 🙂
Hævetiden undrer mig. Den første hævetid er kun et par minutter før bollerne formes, hvor den i andre opskrifter er ca. 1 time? Og 1,5 pk gær lyder også som meget, synes jeg.
Jeg springer ud idet ? mine fine fødselsdagsboller plejer at blive ynkeligt tørre, så jeg trænger til en ny opskrift ?
Hvis du har en røremaskine vil jeg absolut anbefale opskriften Husets favoritboller. De skal ikke hæve før de er formet og ligger på pladen og der er forholdsvis meget gær i – men de bliver altid fine, luftige og lækre. 🙂
Af og til har jeg ladet dem hæve før formning også, men jeg synes ikke det gør nogen forskel. Held og lykke! 🙂
Hævetiden undrer mig. Den første hævetid er kun et par minutter før bollerne formes, hvor den i andre opskrifter er ca. 1 time? Og 1,5 pk gær lyder også som meget, synes jeg.
Jeg springer ud idet ? mine fine fødselsdagsboller plejer at blive ynkeligt tørre, så jeg trænger til en ny opskrift ?