Medisterpølse med brunkål » Masser af sund og slankende mad » DDV opskrifter

Medisterpølse med brunkål

Medisterpølse med brunkål

God gammeldaws middagsmad til en kold vinteraften. Kan serveres med god sennep til.

120 g medisterpølse
1 tsk DDV plante 70 til stegning

Brunkål
400 g hvidkål
1 dl vand
1 tsk bouillonpulver
Multisød
1 tsk karamelaroma (kan udelades)
eventuelt lidt kulør
salt & peber

Snit hvidkålen. Kom vand, bouillonpulver, Multisød og karamelaroma i en gryde og tilsæt den snittede kål. Lad herefter brun-kålen stege i ca 30 til 45 minutter. Hvis det ønskes, kan der tilsættes lidt vand, hvis det er for tørt og lidt kulør, hvis man ønsker at brunkålen skal være mørkere i farven. Smag til med salt og peber samt eventuelt mere Multisød og aroma.

Steg medisteren i fedtstoffet på en varm pande, til den er gylden og gennemstegt.

Server den stegte medisterpølse sammen med brunkålen.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
[Total: 0   Average: 0/5]

Leave a Reply