(10-12 stk.)
- 75 g smør
- 2 dl vand
- 100 g mel
- 1 knivspids salt
- 2-3 æg
Bring smør og vand i kog i en tykbundet gryde. Tag gryden af varmen, og pisk mel og salt i, til dejen slipper gryden. Lad dejen køle af. Pisk æggene sammen, og kom dem i dejen lidt ad gangen, dejen skal være lind, men så fast, at den holder formen.
Sæt den på en bageplade med 2 skeer. Sæt pladen nederst i en 225 grader varm ovn – det er vigtigt, at ovnen ikke åbnes de første 15-20 min., da den kolde luft får kagerne til at falde sammen.
Når kagerne efter 25-30 min. er gyldne og lette, er de færdige.
Flæk de kolde vandbakkelser med en skarp kniv og fyld dem med flødeskum og rabarberkompot.
Pynt med et drys flormelis.
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 3]