Af: Vægtkonsulenterne, 11. november 2013
Prøv denne skønne og velsmagende ret med and og kulhydratfattige nudler
170 g andebryst
1 tsk soja
50 g svampe
25 g forårsløg
100 g broccoli
1 fed hvidløg
10 g østerssauce
2-3 tsk sojasauce
ingefær
chili
50 g shiratakinudler
salt
peber
Fjern skind og fedt på andebrystet, skær kødet i strimler, og steg det i soja. Rens svampene, og tilsæt dem, når kødet er brunet. Tag alt op, når det er mørt.
Skyl broccoli og forårsløg, del eller skær i mindre stykker. Pil og hak hvidløgsfeddet. Steg hurtigt broccoli, forårsløg og hvidløg og tilsæt østerssauce, sojasauce, lidt friskhakket ingefær og chili. Varm hele retten igennem. Skyl nudlerne, og vend dem i til allersidst. Krydr med salt og peber.
Tip: I stedet for shiratakinudler kan tilsættes lidt grønsagsspaghetti eller bønne-spirer. Svampene kunne f.eks. være shiitake. Hvis du mangler kalorier i dagens regnskab, kan du bruge almindelige nudler.
Opskriften er fra vores helt nye kogebogen: Low Carb vol. 2
Sakset fra vaegtkonsulenterne.dk