Vaniljecreme med granatæble

Vaniljecreme med granatæble

En sød og blød dessert med et pikant strejf.

• 1¼ dl minimælk
• 10 g buddingpulver
• 1 spsk Multisød
• vaniljekorn
• 50 g DDV yoghurt
• ½ granatæble

Kog 1 dl minimælk i en lille kasserolle.

Rør resten af minimælken op med buddingpulveret i en kop. Pisk med et piskeris i den kogende mælk og hæld jævningen i .

Smag cremen til med Multisød og vaniljekorn og lad cremen afkøle ganske lidt.

Rør yoghurten i cremen, mens den er lun .

Server cremen i portionsglas og pynt med kernerne fra granatæblet.

TIPS
Kom 1 tsk rigtig god kakao i cremen.

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*