Af: Vægtkonsulenterne
Ingredienser
125 g rabarber (stykker)
75 g jordbær
vaniljekorn
multisød
½ dl vand
Fyld:
15 g havregryn
15 g mandler (hakkede)
multisød
Vaniljecreme:
100 g DDV yoghurt 7%
1–2 spsk multisød
vaniljekorn
- Kom rabarber, jordbær, vaniljekorn, multisød og vand i en gryde og kog under låg i i ca. 15 minutter.
- Rist havregryn og hakkede mandler på en tør pande, til de tager farve.
- Tilsæt sødestof, vend hurtigt blandingen rundt og hæld den ud på et stykke bagepapir.
- Afkøl blandingen. Rør yoghurt, multisød og lidt vaniljekorn sammen.
- Anret kompotten i portionsglas med fyldet og vaniljecremen ovenpå.
Kalorier 340 kcal
Protein 14 g (16%)
Kulhydrat 34 g (45%)
Fedt 15 g (39%)
Kostfibre 9 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – buffet”.
Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]