Tandoori kylling

Tandoori kylling

Den flotte, røde farve kommer fra tamarind, der ofte indgår i det indiske køkken. Tamarind har en let syrlig smag. Selve krydderiblandingen har en fin smag, der kun er en anelse stærk.

170 g kyllinge inderfileter

Tandoorimarinade
100 g gaio
25 g løg
1 fed hvidløg
saft af 1 citron
2 spsk tandoorikrydderi
salt & peber

Tilbehør
200 g rød peberfrugt
75 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie til stegning
salt & peber

Blend alle ingredienserne til tandoorimarinaden sammen, læg kyllingefileterne i og lad dem trække i nogle timer. Læg dem herefter i et ovnfast fad med marinaden og steg dem i 30 minutter ved 200°.

Striml peberfrugt, løg og hvidløg. Lynsteg grønsagerne i olie på en pande og krydr med salt og peber.

Server tandoori kyllingefileterne sammen med de stegte grønsager.

Opskriften er fra Spis dig sund med kød

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*