Den flotte, røde farve kommer fra tamarind, der ofte indgår i det indiske køkken. Tamarind har en let syrlig smag. Selve krydderiblandingen har en fin smag, der kun er en anelse stærk.
170 g kyllinge inderfileter
Tandoorimarinade
100 g gaio
25 g løg
1 fed hvidløg
saft af 1 citron
2 spsk tandoorikrydderi
salt & peber
Tilbehør
200 g rød peberfrugt
75 g løg
1 fed hvidløg
1 tsk olie til stegning
salt & peber
Blend alle ingredienserne til tandoorimarinaden sammen, læg kyllingefileterne i og lad dem trække i nogle timer. Læg dem herefter i et ovnfast fad med marinaden og steg dem i 30 minutter ved 200°.
Striml peberfrugt, løg og hvidløg. Lynsteg grønsagerne i olie på en pande og krydr med salt og peber.
Server tandoori kyllingefileterne sammen med de stegte grønsager.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød