Lav eventuelt flere tærter på én gang, da de egner sig fint til at fryse. Så er der også til en
anden dag, hvor det skal gå lidt hurtigt.
30 g let mayonnaise
6 tsk mel
en knivspids salt
Mayonnaise, mel og salt blandes sammen
til en dej, der presses tyndt ud i et lille fad og forbages i ovnen ved 200° i ca 15-20 minutter.
Fyld
150 g svampe i skiver
50 g løg i tern
1 tsk olie
1 æg
75 g hytteost 2%
salt & peber
lidt frisk timian
Svampe og løg svitses på panden i en teskefuld olie, til de bliver lidt bløde.
Afkøl grønsagerne og bland dem med sammenpisket æg. Hytteosten vendes i, og krydderier tilsættes.
Svampeblandingen kommes på den forbagte ærtebund. Bages igen i ovnen ved 200°, til æggemassen er stivnet.
Opskriften er fra Spis dig sund med grønt