Spændende og overraskende godt med banan i mad.
170 g torskefilet
salt & peber
2 tsk mel
1 tsk olie til stegning
Louisiana grønsager
1⁄2 dl bouillon (1⁄2 dl vand + 1 tsk pulver)
100 g rød peberfrugt i små tern
100 g tomat i grove tern
et par friske chilier
1⁄2 banan i skiver
1⁄2 tsk sød paprika
salt & peber
Varm olien op på en pande.
Krydr fisken med salt og peber og vend den i mel. Steg torsken på begge sider i ca 2-3 minutter, til den er færdigstegt. Hold fisken varm.
Bouillonpulveret opløses i lidt vand og varmes op i en gryde. Heri sauteres peberfrugter og tomater sammen med chili i et par minutter. Til sidst vendes skivet banan i grønsagerne, og der krydres med sød paprika, salt og peber.
Ved serveringen anrettes grønsagerne i bunden af en tallerken, og torsken lægges ovenpå.
Opskriften er fra Spis dig sund med fisk