Af: Vægtkonsulenterne
- 100 g bagekartoffel
- 1 tsk olie til stegning
- salt
- 170 g laksesteak
- 2 fed hakket hvidløg
- 1 tsk hakket ingefær
- 200 g spinat
- salt og peber
Skrub kartoflen ren og skær den i både (behold skrællen på). Læg kartoffelbådene på et stykke bagepapir, vend olien rundt på dem og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 200° i ca. 45 min til de er gyldne, møre og sprøde.
Steg laksen på en pande i ca. 3 min på hver side og krydr med salt og peber. Hold laksen varm. Herefter på samme pande ristes hvidløg og ingefær sammen med spinatbladene til de lige er faldet sammen.
Krydr med salt og peber. Anret fisken ovenpå den varme spinat og server kartoffelbådene til.
Opskriften er udgivet på DDV’s hjemmeside.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]