Squashpakker

 

squashpakker i ovn

Nemt tilbehør, der kan gøres klar i god tid i forvejen, hvis der skal grilles udenfor. De kan også tilberedes i ovnen.

  • 250 g squash (gule og grønne)
  • ca 75 g løg, porre eller forårsløg
  • 30 g soltørrede tomater (naturel)
  • 1 fed hvidløg
  • frisk persille
  • 1 tsk olie
  • 1 spsk lys balsamicoeddike
  • salt & peber

Skær squashen i ca 1 cm tykke skiver og løget i både. Kog squash og løg i 2 minutter i letsaltet vand og hæld vandet fra. Fordel på et stykke stanniol squash, løg, soltørrede tomater, der er skåret i små tern, hakket hvidløg og hakket persille. Kom olie og balsamicoeddike over og krydr med salt og peber. Luk pakken.

Læg squashpakkerne på grillristen og lad dem grille i 10-12 minutter, til squashene næsten er gennemstegte, men stadig har bid. De kan også bages i ovnen ved 200° i ca 15 minutter.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*