Ingredienser:
1 lille bayonneskinke (kogt)
3 tsk blommemarmelade
3 tsk sennep
3 tsk herbes de Provence
salt og peber
100 g bagekartoffel (stave)
5 g olie til bagning
groft salt
Blåbærchutney:
50 g skalotteløg (finthakket)
5 g olie til stegning
en stor kvist timian
100 g blåbær
½ dl vand
½ dl tyk, mørk balsamicoeddike
- Rør marmeladen sammen med senneppen, smør det på skinken og drys med krydderierne. Læg skinken i et ovnfast fad og bag den i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Skinken skæres i skiver (beregn 120 g pr. portion).
- Vend kartoflerne med olie, krydr med salt og bag dem på bagepapir i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter.
- Svits løget med timian i et par minutter. Tilsæt blåbærrene og steg kortvarigt videre. Tilsæt vandet og balsamicoeddiken. Læg låg på gryden og lad det simre i et kvarter.
- Anret kødet med kartofler og blåbærchutney.
Kalorier 450 kcal
Protein 25 g (22%)
Kulhydrat 42 g (37%)
Fedt 21 g (41%)
Kostfibre 6 g
Opskriften er fra Vægtkonsulenternes bog “Spis dig slank – naturligvis”.
Sakset fra Hjemmet maj 2013
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]