Sild med æg og karrysalat

Sild med æg og karrysalat

Salatblade
30 g rugbrød
60 g marinerede sild

KARRYSALAT
100 g ylette
30 g let mayonnaise
1-2 tsk. karry
1 tsk. fransk sennep
Salt og peber
50 g porre
50 g bladselleri
1 æble

1 hårdkogt æg
Karse, Tomater

Læg salatblade på rugbrødet og læg silden ovenpå. Rør ylette, mayonnaise, karry og sennep sammen til en dressing, og smag til med salt og peber. Snit porre, bladselleri og æble fint og vend det i dressingen. Kom lidt af karrysalaten på sildemaden og server resten ved siden af.
Del ægget og læg det på med masser af karse. Server med tomater, evt. de små, lækre cherrytomater.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*