(1 person)
- 80 g parmaskinke (skiver)
- 60 g groft sandwichbrød
- lidt sprød salat
- 2 tomatskiver
Avokadocreme:
- ½ avokado
- 25 g DDV-yoghurt 7 %
- lidt Tabasco
- lidt citronsaft
- salt
- peber
Tomatsalat:
- 125 g cherrytomater (halve)
- 25 g rødløg (hakket)
- 5 g olie
- 1 tsk balsamicoeddike
- basilikum
Sådan gør du:
Læg parmaskinken i ét lag på bagepapir. Bag den i en 200 grader varm ovn, til den er sprød.
Mos avokadoen med en gaffel, tilsæt yoghurt og smag cremen til med Tabasco, citronsaft salt og peber.
Rist brødet og smør med avokadocremen. Læg skiverne sammen omkring lidt salat, et par tomatskiver og den sprøde parmaskinke.
Skær tomaterne i halve og anret dem i et fad med hakket rødløg ovenpå. Bland olie og balsamicoeddike sammen og fordel det over salaten. Pynt med basilikumblade.
Byt parmaskinken ud med kylling.
Velbekomme!
Dette er en DDV opskrift fra Hjemmet
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]