Rodfrugtchips

Af: Vægtkonsulenterne

Find opskriften på rodfrugtchips her

Ingredienser

100 g gulerod
100 g jordskok
100 g fennikel
1-2 tsk olie
chiliflager

Skræl gulerødderne, skrub jordskokkerne og skyl fenniklerne. Skær gulerødderne helt tyndt med et skråt snit, så de bliver aflange. Skær jordskokkerne i helt tynde skiver. Skær fennikel i helt tynde skiver på langs.

Ryst på skift grønsagerne i en plastikpose med olien, og læg dem på bagepapir på en bageplade. Drys chili over efter behag.

Bag chipsene ved 180° i ca. 1 time. Hold godt øje med dem – de skal vendes undervejs og må ikke blive sorte.

Tip:
Erstat chiliflager med andre krydderier. Chipsene kan også bages i mikroovn. Giv dem 2 minutter ved fuld styrke. Vend dem og giv dem 2 minutter mere ved fuld styrke. Vend og fortsæt, til chipsene er hårde og sprøde. Det kræver meget arbejde, men giver det bedste resultat.

Fra vægtkonsulenterne bog ”Kombikuren 5:2 Low Carb” 

Udgivet af vaegtkonsulenterne.dk, 02. januar 2014

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*