Roastbeef med waldorfsalat

 

Roastbeef med waldorfsalat

120 g tilberedt roastbeef

150 g bladselleri
50 g agurk
½ æble
60 g vindruer
63 g 7% DDV yoghurt
Et nip salt
Lidt kværnet peber
Evt. et par dråber flydende sødemiddel

15 g nødder
30 g rugbrød

Skær bladselleri, agurk og æble i små stykker og bland med vindruerne. Rør yoghurten blød og smag den til med salt, peber og evt. sødemiddel. Konsistensen kan justeres med lidt vand. Vend frugt og grønt i dressingen og pynt med nødder.
Anret kødet i skiver med waldorfsalaten samt brød.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter (Familie Journal)

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*