Du kan bruge andet hakket kød, f.eks. kylling eller kalv.
170 g kalkunbryst
1 tsk olie til stegning
salt og peber
1 stor håndfuld grofthakkede krydderurter (f.eks. persille, mynte, løvstikke)
lidt reven, økologisk citronskal
75 g fennikel
75 g radiser
25 g salatløg
15 g cashewnødder (gerne saltede)
citronsaft
10 g citronolie
Hak kalkunbrystet i en minihakker.
Varm en pande op med fedtstoffet og steg kødet, til det er delt helt ud og er let gyldent. Krydr med salt og peber og lad kødet køle af.
Hak krydderurterne groft og kom dem i en skål lidt reven citronskal, fennikel, radiser og salatløg, der er skåret tyndt ud.
Vend kød og cashewnødder i salaten og kom citronsaft og olie på. Vend det hele godt rundt og server retten.
Opskriften er fra ‘Sund og slank året rundt – middage’