Lav retten til frokost med 170 g kikærter eller til middag med 220 g kikærter. Til middag vil det være godt med 75 g kogte ris til. Kan også serveres med en blomkåls couscous til.
100 g gul peberfrugt
100 g grøn peberfrugt
75 g løg
1 tsk olie
2 tsk karry
1/2-1 dl vand eller bouillon
220 g kikærter (dåse)
en stor tomat i tern
63 g DDV yoghurt
salt & peber
eventuelt lidt krydderurt til pynt
Skær peberfrugter og løg i tynde strimler. Varm en sauterpande op med en teskefuld olie og svits grønsagerne. Tilsæt karry og steg det med i et minut. Kom vand og kikærter i retten og lad den simre i 10 minutter.
Tilsæt tomat og DDV yoghurt. Smag til med salt og peber og server retten. Pynt eventuelt med lidt frisk krydderurt, f.eks. kørvel.
Opskriften er fra Spis dig sund med grønt