Peberfrugter og kikærter i karry

Peberfrugter med kikærter i karry

Lav retten til frokost med 170 g kikærter eller til middag med 220 g kikærter. Til middag vil det være godt med 75 g kogte ris til. Kan også serveres med en blomkåls couscous til.

100 g gul peberfrugt
100 g grøn peberfrugt
75 g løg
1 tsk olie
2 tsk karry
1/2-1 dl vand eller bouillon
220 g kikærter (dåse)
en stor tomat i tern
63 g DDV yoghurt
salt & peber
eventuelt lidt krydderurt til pynt

Skær peberfrugter og løg i tynde strimler. Varm en sauterpande op med en teskefuld olie og svits grønsagerne. Tilsæt karry og steg det med i et minut. Kom vand og kikærter i retten og lad den simre i 10 minutter.

Tilsæt tomat og DDV yoghurt. Smag til med salt og peber og server retten. Pynt eventuelt med lidt frisk krydderurt, f.eks. kørvel.

Opskriften er fra Spis dig sund med grønt

print
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*