Pariserbøf med rosenkål

Af: Sandra Leigh Draznin
Foto: Thomas Hergaard

Pariserbøf med rosenkål

En god, velkendt herreret, der altid er populær. Tilbehøret kan evt. suppleres med et spejlæg eller en pasteuriseret æggeblomme.
OBS Denne opskrift er beregnet til 2 pers.

Ingredienser

2 skiver brød
200 g hakket oksekød 5-8%
½ løg (finthakket)
½ spsk olie
2 tsk kapers
2 spsk syltet rødbede (hakket)
2 tsk peberrod (høvlet)
400 g rosenkål (friske eller frosne)

  1. Rist brødet let.
  2. Ælt kødet sammen med finthakket løg, salt og peber og form det til 2 bøffer på brødet.
  3. Steg bøfferne på en pande med olie ca. 4 min. og derefter på brødsiden 1-2 min.
  4. Anret med kapers, hakket rødbede og høvlet peberrod og servér med friskkogte rosenkål.

Udgivet på hjemmet.dk -13. FEB. 2012

Mine kommentarer:
Hvis du vælger at bruge et æg til spejlæg eller æggeblomme, kan du ifølge DDV’s menuplan kun bruge en halv ration af kødet.
Frokost for kvinder: Max 60 g. kød og 1 æg
Middag for kvinder: Max 85 g. kød og 1 æg
Frokost for mænd: Max 60 g kød og 1 æg
Middag for mænd: Max 110 g kød og 1 æg

Uden æg passer retten fint til både kvinder og mænd som frokost. Rødbederne bør være sukkerfri.

Se menuplanerne under DDV’s kostprogram.

print
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*