God gammeldaws middagsmad til en kold vinteraften. Kan serveres med god sennep til.
120 g medisterpølse
1 tsk DDV plante 70 til stegning
Brunkål
400 g hvidkål
1 dl vand
1 tsk bouillonpulver
Multisød
1 tsk karamelaroma (kan udelades)
eventuelt lidt kulør
salt & peber
Snit hvidkålen. Kom vand, bouillonpulver, Multisød og karamelaroma i en gryde og tilsæt den snittede kål. Lad herefter brun-kålen stege i ca 30 til 45 minutter. Hvis det ønskes, kan der tilsættes lidt vand, hvis det er for tørt og lidt kulør, hvis man ønsker at brunkålen skal være mørkere i farven. Smag til med salt og peber samt eventuelt mere Multisød og aroma.
Steg medisteren i fedtstoffet på en varm pande, til den er gylden og gennemstegt.
Server den stegte medisterpølse sammen med brunkålen.
Opskriften er fra Spis dig sund med kød
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]